Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Biela ryba s kuskusom

Ražniči z lososa
Oranžové rizoto
Tuniak so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Chutný šalát z opečených zemiakov
Špagety zo Stredomoria
Okúzľujúce letné kurča
Rizoto na španielsky spôsob
Biela treska
Jaipur kari
Tabouleh
Caponata a lá Podravka
Ružičková polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Paella s kuracím mäsom
Tekvicová polievka s jablkom
Sójový šalát s tuniakom
Mediteránska rapsódia
Šošovicová krémová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové špízy
Kuracie fajitas
Morčacina s citrónom a oreganom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Opekaná zelenina
Tuniakový šalát
Bohatá jesenná polievka
Teplý zeleninový šalát
Gyros šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Špargľová polievka
Grilované tofu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cuketové jednohubky
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Losos s cuketovou krustou
Zeleninové rizoto so slaninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Stredomorská frittata
Stredomorský šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte bielu rybu veľmi zaujímavým a moderným spôsobom v kombinácii s kuskusom, zeleninou a nasekanými pistáciami.

Suroviny

250 g Podravka kuskusu
2 lyžice Podravka ochucovadla
400 ml vody
100 g masla
1/2 lyžičky rasce mletej
štipka šafránu
800 g filé z bielej ryby
50 ml citrónovej šťavy
50 g múky
200 g mrkvy
300 g brokolice
50 g olúpaných pistácií
1 lyžica nasekanej mäty
olej

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Filé z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme 1 lyžicou Podravka ochucovadlom. Pripravené filety zľahka obalíme v múke a pražíme v zahriatom oleji približne 5 minút z každej strany.
  • 2 Do vriacej vody (400 ml) pridáme 1 lyžicu Podravka ochucovadla, rascu, šafrán, 50 g masla a varíme 2 - 3 minúty.
  • 3 Do hlbšej misky nasypeme kuskus a zalejeme ho pripraveným vývarom. Zamiešame, misku zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.
  • 4 Umytú brokolicu nakrájame na menšie kúsky a mrkvu na rezance. Krátko ich uvaríme v osolenej vode, zcedíme, prelejeme roztopeným maslom, posypeme nakrájanou mätou a pistáciami.

Tip

Pripravte kuskus tesne pred podávaním a premiešajte ho vidličkou. Kuskus je často používaný ako náhrada za ryžu, pretože je zdrojom sacharidov, ktoré sa rozkladajú pomalšie a obsahuje menej kalórií.

Porcia

Kuskus premiešame a podávame s pripravenou rybou a zeleninou.

Zdieľať s priateľmi