Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou

Kuracie prsia pečené v rúre
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Medailónky s hnedou ryžou
Zeleninové chipsy
Nové zemiaky s Ajvarom
Morčacie rolky s ryžou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kurací paprikáš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Špagety s cuketou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilovaná krkovička
Sladká bravčová panenka
Pivný guláš
Kačica na pomarančoch
Klasický burger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Lasagne z panvice
Hubový guľáš
Hovädzí steak so zeleninou
Kurča na bielom víne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Jaipur kari
Rezne s chutnou omáčkou
Chilli con carne
Morčací hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z bôbu
Pizza v zemiakoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Medové teľacie kotlety
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Hŕstková polievka s paradajkami
Párky v slanine
Netradičný hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Papriky plnené rizotom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na sladko
Kotlovina
Kura na pive
Carbonara so špenátom
Rýchle lasagne
Voňavé pečené zemiaky
Zemiakové placky
Pikantné bravčové závitky
Kura na pivovej fľaši
Grilované rebierka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Plnené kuracie stehná
Jahňacie so šalviovým medom
Grilovaný hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Francúzska kuchyňa patrí medzi najznámejšie na celom svete. Spojte chuť bravčového mäsa s ovocím a vaše jedlo sa zmení na nezabudnuteľný zážitok.

Suroviny

150 g čučoriedok
škorica
3 veľké jablká
60 g masla
10 g múky
2 lyžičky ochucovadla Podravka
1 bravčová panenka (500 g)
1 lyžica olivového oleja
50 ml vody
2 lyžice cukru
1 lyžica čučoriedkový džem

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Čučoriedky s cukrom krátko povaríme, necháme vychladnúť, scedíme bobule a štavu odložíme.
  • 2 Medailónky z bravčovej panenky (kotlety), posypeme múkou a ochucovadlom Podravka.
  • 3 Kotlety najprv prudko opražíme z oboch strán na horúcom oleji a potom ich upečieme do zlatožlta.
  • 4 Medzitým na 10g masla orestujeme nakrájané plátky jabĺk a upečieme ich do chrumkava, a nakoniec posypeme škoricou.
  • 5 Do výpeku z mäsa pridáme šťavu z čučoriedok, džem a krátko povaríme. Na koniec vmiešame zvyšné maslo a pridáme čučoriedky, ktoré sme si predtým pripravili.

Porcia

Medailónky podávame s pečenými jablkami a zalejeme pripravenou omáčkou.

Malé tajomstvá

Pre lepšiu chuť, môžete do omáčky pridať 1-2 polievkové lyžice červeného vína.

Zdieľať s priateľmi