Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Rustikálne morčacie stehno na plechu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Hŕstková polievka s paradajkami
Pivný guláš
Kotlovina
Mäsové guľky s omáčkou
Lasagne z panvice
Netradičný hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kura na sladko
Hubový guľáš
Medailónky s hnedou ryžou
Morčacie prsia s jablkami
Zeleninové chipsy
Párky v slanine
Chilli con carne
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Jaipur kari
Medové teľacie kotlety
Pikantné bravčové závitky
Polievka z bôbu
Kura na pive
Rezne s chutnou omáčkou
Rýchle lasagne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaný hamburger
Grilované rebierka
Morčacie rolky s ryžou
Špagety s cuketou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pochúťka s Ajvarom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Fish&Chips v tortille
Rolky z roštenky so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná krkovička
Kura na pivovej fľaši
Kurací paprikáš
Hovädzí steak so zeleninou
Kačica na pomarančoch
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Klasický burger
Voňavé pečené zemiaky
Morčací hamburger
Kurča na bielom víne
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zemiakové placky
Plnené kuracie stehná
Carbonara so špenátom
Kuracie prsia pečené v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pizza v zemiakoch
Jahňacie so šalviovým medom
Sladká bravčová panenka
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Viac receptov pre túto náladu

K panenke nakrájanej na medailóny so sušenými slivkami, slaninou a šampiňónmi pripravenej na bujóne Podravka stačí pridať už len úsmev a môže sa začať ideálny večer s priateľmi.

Suroviny

40 g Pancetty
20 g masla
300 g hríbov (šampiňóny, shiitake)
100 g sušených sliviek
100 g kyslých uhoriek
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
800 g bravčovej panenky

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pancettu nakrájame na kocky a orestujeme na panvici.
  • 2 Pridáme maslo a po jeho roztopení orestujeme nakrájané hríby, sušené slivky a uhorky.
  • 3 Krátko opražíme a po 10 minútach pridáme 500 ml vody a hovädzí bujón. Varíme podľa potreby až kým omáčke dosiahne požadovanú konzistenciu.
  • 4 Mäso nakrájame na medailóny a osmažíme na panvici z oboch strán, osolíme a okoreníme.
  • 5 Medailóny zalejeme pripravenou omáčkou.

Porcia

Podávame s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi