Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Grilované rebierka
Pikantné bravčové závitky
Morčacie prsia s jablkami
Polievka z bôbu
Rezne s chutnou omáčkou
Hŕstková polievka s paradajkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Zemiakové placky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jahňacie so šalviovým medom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Párky v slanine
Bravčové kotlety s kuskusom
Zeleninové chipsy
Teľacie kotlety so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura na pive
Grilovaná krkovička
Voňavé pečené zemiaky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Plnené kuracie stehná
Medové teľacie kotlety
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčací hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Hovädzí steak so zeleninou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Špagety s cuketou
Hubový guľáš
Sladká bravčová panenka
Rolky z roštenky so zeleninou
Kotlovina
Netradičný hamburger
Lasagne z panvice
Mäsové guľky s omáčkou
Kurací paprikáš
Kura na pivovej fľaši
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kačica na pomarančoch
Jaipur kari
Morčacie rolky s ryžou
Carbonara so špenátom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura na sladko
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Pivný guláš
Chilli con carne
Klasický burger
Pizza v zemiakoch
Kuracie prsia pečené v rúre
Rýchle lasagne
Medailónky s hnedou ryžou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kurča na bielom víne
Papriky plnené rizotom
Grilovaný hamburger
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi