Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Hubový guľáš
Rýchle lasagne
Voňavé pečené zemiaky
Netradičný hamburger
Kurča na bielom víne
Kurací paprikáš
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na sladko
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Medailónky s hnedou ryžou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z bôbu
Pivný guláš
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rybárov guláš
Chilli con carne
Grilovaný hamburger
Špagety s cuketou
Fish&Chips v tortille
Kuracie prsia pečené v rúre
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kura na pive
Rezne s chutnou omáčkou
Grilovaná krkovička
Pikantné bravčové závitky
Morčacie rolky s ryžou
Grilované rebierka
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Carbonara so špenátom
Morčací hamburger
Lasagne z panvice
Pizza v zemiakoch
Jaipur kari
Kačica na pomarančoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Klasický burger
Kura na pivovej fľaši
Jahňacie so šalviovým medom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zeleninové chipsy
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Papriky plnené rizotom
Morčacie prsia s jablkami
Hŕstková polievka s paradajkami
Sladká bravčová panenka
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Zemiakové placky
Nové zemiaky s Ajvarom
Mäsové guľky s omáčkou
Medové teľacie kotlety
Hovädzí steak so zeleninou
Kotlovina
Párky v slanine
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi