Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Caponata a lá Podravka

Paradajková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Hríbová mrvenička
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ochutená ryža
Ravioly so šalviou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Grilované tofu
Farebný jarný šalát
Mrkvová polievka
Biela ryba s kuskusom
Sójový šalát s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Paradajková polievka s bazalkou
Losos s cuketovou krustou
Mäsové guľky s omáčkou
Ružičková polievka
Gyros šalát
Tuniakový šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Opekaná zelenina
Lahodné pečené zemiaky
Tuniak so zeleninou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Ražniči z lososa
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Letné zeleninové ragú
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cviklové krupoto s bielou rybou
Teplý zeleninový šalát
Šošovicová krémová polievka
Ryžové guľôčky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Tabouleh
Rizoto na španielsky spôsob
Vyprážaný syr
Polievka z rukoly a kreviet
Cestovinový šalát so surimi
Pochúťka s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Grilované paradajky
Zeleninové špízy
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi