Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Caponata a lá Podravka

Ryžové guľôčky
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Plnené kuracie stehná
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová krémová polievka
Šalát s krevetami
Jaipur kari
Kura na sladko
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Okúzľujúce letné kurča
Polievka s mäsovými guličkami
Zeleninové špízy
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špagety zo Stredomoria
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie fajitas
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto so slaninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Penne so špargľovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Pečený losos v medovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Ražniči z mletého mäsa
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Slepačia polievka s knedličkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Opekaná zelenina
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Mäsová roláda a lá pahreba
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rýchle lasagne
Kačica na pomarančoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rezne s chutnou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Morčacie prsia s jablkami
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Paradajková polievka s bazalkou
Grilované kuracie prsia
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Teľacia roláda
Sendviče z vajíčok a s lososom
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi