Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Caponata a lá Podravka

Grilované tofu
Ružičková polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Okúzľujúce letné kurča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Letné zeleninové ragú
Paradajkové košíčky so pšenom
Oranžové rizoto
Gyros šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka s bazalkou
Treska so zeleninou
Biela treska
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Jaipur kari
Opekaná zelenina
Cuketové jednohubky
Teplý zeleninový šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Tuniak so zeleninou
Tuniakový šalát
Bohatá jesenná polievka
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Špargľová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečený losos v medovej omáčke
Stredomorský šalát
Sójový šalát s tuniakom
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové rizoto so slaninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela ryba s kuskusom
Šošovicová krémová polievka
Mediteránska rapsódia
Ražniči z lososa
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Stredomorská frittata
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Krevety na zeleninovom lôžku
Špagety zo Stredomoria
Paella s kuracím mäsom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi