Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Caponata a lá Podravka

Morčacina s citrónom a oreganom
Mäsové guľky s omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Biela ryba s kuskusom
Ravioly so šalviou
Letné zeleninové ragú
Farebný jarný šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pochúťka s Ajvarom
Sójový šalát s tuniakom
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety zo Stredomoria
Strukovinový šalát so zeleninou
Hríbová mrvenička
Lahodné pečené zemiaky
Tuniakový šalát
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Polievka z fazuľových strukov
Ryžové guľôčky
Gyros šalát
Šošovicová krémová polievka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Losos s cuketovou krustou
Ochutená ryža
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie prsia pečené v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové špízy
Paradajková polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tabouleh
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Opekaná zelenina
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ražniči z lososa
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mrkvová polievka
Tuniak so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované paradajky
Ružičková polievka
Vyprážaný syr
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Paradajková polievka s bazalkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestovinový šalát so surimi
Grilované tofu
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi