Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Caponata a lá Podravka

Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajková polievka s bazalkou
Morčacie prsia s jablkami
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Kuracie prsia pečené v rúre
Teplý zeleninový šalát
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Nové zemiaky s Ajvarom
Šalát s krevetami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Grilované kuracie prsia
Chrumkavé pečené zemiaky
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Hovädzí steak so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Morčacie rolky s ryžou
Pikantné bravčové závitky
Zeleninové špízy
Ryžové guľôčky
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Sendviče z vajíčok a s lososom
Papriky plnené rizotom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Opekaná zelenina
Ražniči z mletého mäsa
Kačica na pomarančoch
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kura na sladko
Penne so špargľovou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie fajitas
Slepačia polievka s knedličkami
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Teľacia roláda
Ovocný šalát s kuracinou
Pečený losos v medovej omáčke
Plnené kuracie stehná
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rýchle lasagne
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Jaipur kari
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi