Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Biela ryba s kuskusom
Opekaná zelenina
Zeleninové špízy
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hríbová mrvenička
Letné zeleninové ragú
Lahodné pečené zemiaky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Polievka z fazuľových strukov
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pochúťka s Ajvarom
Grilované paradajky
Cestovinový šalát so surimi
Farebný jarný šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tabouleh
Gyros šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ravioly so šalviou
Mrkvová polievka
Tuniakový šalát
Ružičková polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Sójový šalát s tuniakom
Paradajková polievka s bazalkou
Rizoto na španielsky spôsob
Vyprážaný syr
Šošovicová krémová polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Ryžové guľôčky
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Grilované tofu
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Caponata a lá Podravka
Špagety zo Stredomoria
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ražniči z lososa
Kuracie prsia pečené v rúre
Strukovinový šalát so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Mäsové guľky s omáčkou
Pečený losos v medovej omáčke
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniak so zeleninou
Ochutená ryža
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi