Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Grilované tofu
Paradajková polievka s bazalkou
Caponata a lá Podravka
Šalát z grilovanej zeleniny
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Letné zeleninové ragú
Šošovicová krémová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Opekaná zelenina
Mediteránska rapsódia
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Strukovinový šalát so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Tabouleh
Cviklové krupoto s bielou rybou
Sójový šalát s tuniakom
Bohatá jesenná polievka
Biela treska
Ružičková polievka
Ražniči z lososa
Oranžové rizoto
Jaipur kari
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové rizoto so slaninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tekvicová polievka s jablkom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Pečený losos v medovej omáčke
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Krevety na zeleninovom lôžku
Rizoto na španielsky spôsob
Teplý zeleninový šalát
Gyros šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie fajitas
Biela ryba s kuskusom
Paella s kuracím mäsom
Treska so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Tuniak so zeleninou
Špargľová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Losos s cuketovou krustou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Stredomorský šalát
Zeleninové špízy
Paradajková polievka
Stredomorská frittata
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi