Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou

Šalát z grilovanej zeleniny
Pečený losos v medovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Fish&Chips v tortille
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s kozím syrom
Opekaná zelenina
Sladko-kyslé grilované ražniči
Strukovinové fašírky
Paštéta z husacej pečene
Strukovinový šalát so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Cesnakové bruskety
Kuracie rizoto
Stredomorský šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované tofu
Lahodné pečené zemiaky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Oranžové rizoto
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Sójový šalát s tuniakom
Grilované rebierka
Šalát s pikantným steakom
Bohatá jesenná polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Grilované kuracie prsia
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Morčacina s citrónom a oreganom
Ružičková polievka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Slepačia polievka s knedličkami
Biela ryba s kuskusom
Tabouleh
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Ochutená ryža
Chilli con carne
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Plnená pečená cibuľa
Mrkvová polievka
Kurací paprikáš
Bravčové kotlety so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Stredomorská frittata
Pečená ryba v papieri
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Hríbová mrvenička
Viac receptov pre túto náladu

Ajvar sa skvelo hodí aj k cestovinám. Náš recept so slaninou a mozzarellou si jednoducho obľúbite. O rýchlu večeru je postarané.

Suroviny

300 g špagiet Podravka
300 ml vody zo špagiet
100 g slaniny nakrájanej na kocky
3 - 4 lyžice Ajvaru jemného Podravka
125 g mozzarelly
pár lístkov čerstvej bazalky
strúhaný syr na podávanie

Použili sme

Ajvar jemný

Ajvar jemný

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

3 osoby20 min

  • 1 Špagety uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme ale necháme si približne 300 ml vody bokom na omáčku.
  • 2 Nakrájanú slaninu opečieme bez tuku na panvici. Keď zhnedne, pridáme k nej špagety a polovicu vody v ktorej sa špagety varili. Riadne premiešame, povaríme približne 5 minút a pridáme Ajvar.
  • 3 Opäť premiešame, v prípade potreby prilejeme ešte trochu vodu a odstavíme.
  • 4 Na záver pridáme mozzarellu nakrájanú na kúsky a čerstvú bazalku.

Porcia

Podávame teplé a posypané strúhaným syrom.

Zdieľať s priateľmi