Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Chilli con carne

Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Špagety s cuketou
Voňavé pečené zemiaky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Pikantné bravčové závitky
Netradičný hamburger
Polievka z bôbu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bravčové kotlety s kuskusom
Morčacie prsia s jablkami
Kurací paprikáš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Klasický burger
Medové teľacie kotlety
Zeleninové chipsy
Grilované rebierka
Pivný guláš
Kura na pivovej fľaši
Morčací hamburger
Sladká bravčová panenka
Jaipur kari
Rýchle lasagne
Kuracie prsia pečené v rúre
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Hŕstková polievka s paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Kačica na pomarančoch
Lasagne z panvice
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kura na pive
Zemiakové placky
Pochúťka s Ajvarom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kura na sladko
Morčacie rolky s ryžou
Carbonara so špenátom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Papriky plnené rizotom
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hubový guľáš
Fish&Chips v tortille
Hovädzí steak so zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Plnené kuracie stehná
Párky v slanine
Kurča na bielom víne
Rezne s chutnou omáčkou
Kotlovina
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná krkovička
Medailónky s hnedou ryžou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Viac receptov pre túto náladu

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

Suroviny

300 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho)
200 g uvarenej Lagris červenej fazule
20 g slaniny alebo údeného mäsa
1 pikantná červená paprička
2 lyžičky Podravky ochucovadla Pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
  • 2 Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, premiešame Podravkou ochucovadlom Pikant a nakrájanou papričkou.
  • 3 Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút.

Porcia

Podávame teplé s čerstvým chlebom.

Malé tajomstvá

Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Zdieľať s priateľmi