Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Chilli con carne

Grilované rebierka
Fish&Chips v tortille
Kura na sladko
Rybárov guláš
Hovädzí steak so zeleninou
Pivný guláš
Kurací paprikáš
Grilovaný hamburger
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Jaipur kari
Zeleninové chipsy
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rezne s chutnou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Klasický burger
Grilovaná krkovička
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Lasagne z panvice
Nové zemiaky s Ajvarom
Kotlovina
Párky v slanine
Voňavé pečené zemiaky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Medailónky s hnedou ryžou
Morčacie prsia s jablkami
Rýchle lasagne
Pizza v zemiakoch
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Pochúťka s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Špagety s cuketou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Kura na pivovej fľaši
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Sladká bravčová panenka
Carbonara so špenátom
Mäsové guľky s omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Hŕstková polievka s paradajkami
Polievka z bôbu
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kačica na pomarančoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Netradičný hamburger
Kura na pive
Zemiakové placky
Hubový guľáš
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Jahňacie so šalviovým medom
Morčací hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

Suroviny

300 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho)
200 g uvarenej Lagris červenej fazule
20 g slaniny alebo údeného mäsa
1 pikantná červená paprička
2 lyžičky Podravky ochucovadla Pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
  • 2 Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, premiešame Podravkou ochucovadlom Pikant a nakrájanou papričkou.
  • 3 Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút.

Porcia

Podávame teplé s čerstvým chlebom.

Malé tajomstvá

Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Zdieľať s priateľmi