Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hubový guľáš
Pochúťka s Ajvarom
Kura na pive
Špagety s cuketou
Teľacie kotlety so zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jahňacie so šalviovým medom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Medailónky s hnedou ryžou
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaná krkovička
Kurací paprikáš
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Morčacie rolky s ryžou
Kura na pivovej fľaši
Zeleninové chipsy
Jaipur kari
Hovädzí steak so zeleninou
Párky v slanine
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka z bôbu
Morčací hamburger
Rezne s chutnou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Nové zemiaky s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Grilovaný hamburger
Bravčové kotlety s kuskusom
Kurča na bielom víne
Zemiakové placky
Rybárov guláš
Medové teľacie kotlety
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rýchle lasagne
Grilované rebierka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Lasagne z panvice
Pizza v zemiakoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Netradičný hamburger
Carbonara so špenátom
Pivný guláš
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kura na sladko
Pikantné bravčové závitky
Hŕstková polievka s paradajkami
Klasický burger
Kotlovina
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Chilli con carne
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Voňavé pečené zemiaky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Papriky plnené rizotom
Sladká bravčová panenka
Kačica na pomarančoch
Viac receptov pre túto náladu

Aromatické zemiaky s opečenou slaninkou a obľúbenou zeleninou vás potešia svojou chuťou.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 ks Podravka Natur na pečené zemiaky
5 lyžíc olivového oleja
120 g slaniny
4 ks sterilizovaných artičokov
hrsť nakrájanej pažítky alebo jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky hrubé 0,5 cm. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  • 2 Posypeme Podravkou Natur na pečené zemiaky a rovnomerne pokvapkáme olivovým olejom. Opatrne premiešame.
  • 3 Pečieme v rúre vyhriatej na 200 ° C asi 40 minút.
  • 4 Artičoky scedíme a nakrájame na kúsky.
  • 5 Slaninu nakrájame na kocky a smažíme na panvici až kým zhnedne.
  • 6 Teplé pečené zemiaky posypeme artičokami a opraženou slaninkou.

Tip

Artičoky môžete nahradiť inou sterilizovanou zeleninou: paprika, špargľa, kukurica.

Porcia

Posypeme pažítkou a podávame teplé.

Zdieľať s priateľmi