Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Tuniak so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Opekaná zelenina
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorská frittata
Jaipur kari
Biela ryba s kuskusom
Pečený losos v medovej omáčke
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Bohatá jesenná polievka
Grilované tofu
Letné zeleninové ragú
Caponata a lá Podravka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie fajitas
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Rizoto na španielsky spôsob
Oranžové rizoto
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cuketové jednohubky
Špagety zo Stredomoria
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Strukovinový šalát so zeleninou
Tuniakový šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Paradajková polievka s bazalkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tabouleh
Okúzľujúce letné kurča
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paella s kuracím mäsom
Teplý zeleninový šalát
Biela treska
Mediteránska rapsódia
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové špízy
Stredomorský šalát
Gyros šalát
Ražniči z lososa
Šalát z grilovanej zeleniny
Krevety na zeleninovom lôžku
Cviklové krupoto s bielou rybou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špargľová polievka
Šošovicová krémová polievka
Ružičková polievka
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi