Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rezne s chutnou omáčkou
Chrumkavé pečené zemiaky
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie prsia pečené v rúre
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šalát s krevetami
Šošovicová krémová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Slepačia polievka s knedličkami
Morčacie rolky s ryžou
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové špízy
Paradajková polievka s bazalkou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Nové zemiaky s Ajvarom
Caponata a lá Podravka
Hovädzí steak so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Rolky z roštenky so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Papriky plnené rizotom
Teľacia roláda
Jaipur kari
Kačica na pomarančoch
Zeleninové rizoto so slaninou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kuracie fajitas
Morčacie prsia s jablkami
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kura na sladko
Penne so špargľovou omáčkou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Opekaná zelenina
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Plnené kuracie stehná
Rýchle lasagne
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilované kuracie prsia
Polievka s mäsovými guličkami
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Ražniči z mletého mäsa
Okúzľujúce letné kurča
Pikantné bravčové závitky
Ryžové guľôčky
Špagety zo Stredomoria
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi