Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami

Pizza v zemiakoch
Kura na pive
Klasický burger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Lasagne z panvice
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Medailónky s hnedou ryžou
Morčací hamburger
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Sladká bravčová panenka
Nové zemiaky s Ajvarom
Kurací paprikáš
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Carbonara so špenátom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Grilovaná krkovička
Morčacie prsia s jablkami
Hubový guľáš
Zemiakové placky
Rybárov guláš
Teľacie kotlety so zeleninou
Zeleninové chipsy
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Grilovaný hamburger
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kura na sladko
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Fish&Chips v tortille
Papriky plnené rizotom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Chilli con carne
Netradičný hamburger
Jahňacie so šalviovým medom
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Špagety s cuketou
Kuracie prsia pečené v rúre
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rolky z roštenky so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Pochúťka s Ajvarom
Mäsové guľky s omáčkou
Grilované rebierka
Kurča na bielom víne
Voňavé pečené zemiaky
Rýchle lasagne
Párky v slanine
Hovädzí steak so zeleninou
Jaipur kari
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kotlovina
Kačica na pomarančoch
Hŕstková polievka s paradajkami
Polievka z bôbu
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kura na pivovej fľaši
Bravčové kotlety s kuskusom
Pivný guláš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Medové teľacie kotlety
Viac receptov pre túto náladu

Ugrilované kúsky bravčovej panenky položte na kúsky opraženého celozrnného chleba, zalejte paradajkovou omáčkou a podávajte so šalátom z rukoly.

Suroviny

600 g bravčovej panenky
300 g cherry paradajok
100 ml vínneho octu
150 ml červeného vína
40 g cukru
5 strúčikov cesnaku
4 ks celozrnného chleba
2 lyžice olivového oleja
1 Podravka Grill Classic
soľ

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Bravčovú panenku nakrájame na hrubšie plátky, posypeme Podravkou Grill Classic a necháme postáť na chladnom mieste, aby chuť dobre prenikla do mäsa.
  • 2 Víno, ocot a cukor povaríme asi 10 minút.
  • 3 Paradajky nakrájame na polovice a dáme do hlbokej panvice. Pridáme uvarenú zmes, 4 celé strúčiky cesnaku, soľ a varíme, dokým sa omáčka nezredukuje.
  • 4 Kúsky bravčovej panenky ugrilujeme na dobre zahriatom grile.
  • 5 Kúsky chleba položíme na gril k mäsu a opečieme ich. Potom ich potrieme cesnakom a pokvapkáme olivovým olejom.

Tip

Mäso z chladničky nedávajte hneď na gril, ale nechajte ho postáť aspoň 30 minút v izbovej teplote. Toto zaručí rovnomerné pečenie. Ak mäso z chladničky rovno položíte na gril, bude zvonka rýchlo hotové a zvnútra surové. Ak ho budete grilovať dlhšie, môže sa stať, že ho spálite a mäso nebude ani chutné ani zdravé.

Porcia

Na každý opražený kúsok chleba dáme kúsok bravčovej panenky, zalejeme paradajkovou omáčkou a podávame so šalátom z rukoly.

Zdieľať s priateľmi