Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami

Rezne s chutnou omáčkou
Párky v slanine
Špagety s cuketou
Kurča na bielom víne
Zeleninové chipsy
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčacie prsia s jablkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Polievka z bôbu
Rybárov guláš
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Jahňacie so šalviovým medom
Kura na pivovej fľaši
Sladká bravčová panenka
Pizza v zemiakoch
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kura na sladko
Lasagne z panvice
Morčací hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na pive
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rolky z roštenky so zeleninou
Pivný guláš
Rýchle lasagne
Bravčové kotlety s kuskusom
Pochúťka s Ajvarom
Netradičný hamburger
Kačica na pomarančoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované rebierka
Pikantné bravčové závitky
Chilli con carne
Fish&Chips v tortille
Jaipur kari
Medové teľacie kotlety
Zemiakové placky
Grilovaná krkovička
Voňavé pečené zemiaky
Carbonara so špenátom
Hŕstková polievka s paradajkami
Kurací paprikáš
Klasický burger
Medailónky s hnedou ryžou
Papriky plnené rizotom
Grilovaný hamburger
Kotlovina
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Hubový guľáš
Viac receptov pre túto náladu

Ugrilované kúsky bravčovej panenky položte na kúsky opraženého celozrnného chleba, zalejte paradajkovou omáčkou a podávajte so šalátom z rukoly.

Suroviny

600 g bravčovej panenky
300 g cherry paradajok
100 ml vínneho octu
150 ml červeného vína
40 g cukru
5 strúčikov cesnaku
4 ks celozrnného chleba
2 lyžice olivového oleja
1 Podravka Grill Classic
soľ

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Bravčovú panenku nakrájame na hrubšie plátky, posypeme Podravkou Grill Classic a necháme postáť na chladnom mieste, aby chuť dobre prenikla do mäsa.
  • 2 Víno, ocot a cukor povaríme asi 10 minút.
  • 3 Paradajky nakrájame na polovice a dáme do hlbokej panvice. Pridáme uvarenú zmes, 4 celé strúčiky cesnaku, soľ a varíme, dokým sa omáčka nezredukuje.
  • 4 Kúsky bravčovej panenky ugrilujeme na dobre zahriatom grile.
  • 5 Kúsky chleba položíme na gril k mäsu a opečieme ich. Potom ich potrieme cesnakom a pokvapkáme olivovým olejom.

Tip

Mäso z chladničky nedávajte hneď na gril, ale nechajte ho postáť aspoň 30 minút v izbovej teplote. Toto zaručí rovnomerné pečenie. Ak mäso z chladničky rovno položíte na gril, bude zvonka rýchlo hotové a zvnútra surové. Ak ho budete grilovať dlhšie, môže sa stať, že ho spálite a mäso nebude ani chutné ani zdravé.

Porcia

Na každý opražený kúsok chleba dáme kúsok bravčovej panenky, zalejeme paradajkovou omáčkou a podávame so šalátom z rukoly.

Zdieľať s priateľmi