Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Grilovaná krkovička

Carbonara so špenátom
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Medové teľacie kotlety
Morčací hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Jaipur kari
Papriky plnené rizotom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie prsia pečené v rúre
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Párky v slanine
Teľacie kotlety so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Plnené kuracie stehná
Sladká bravčová panenka
Pizza v zemiakoch
Kurací paprikáš
Jahňacie so šalviovým medom
Kura na pivovej fľaši
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Zemiakové placky
Kura na pive
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Voňavé pečené zemiaky
Medailónky s hnedou ryžou
Klasický burger
Hubový guľáš
Kurča na bielom víne
Zeleninové chipsy
Chilli con carne
Bravčové kotlety s kuskusom
Kotlovina
Mäsové guľky s omáčkou
Lasagne z panvice
Hŕstková polievka s paradajkami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rýchle lasagne
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kura na sladko
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Morčacie prsia s jablkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rezne s chutnou omáčkou
Špagety s cuketou
Hovädzí steak so zeleninou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z bôbu
Pochúťka s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kačica na pomarančoch
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Netradičný hamburger
Grilovaný hamburger
Pivný guláš
Grilované rebierka
Viac receptov pre túto náladu

Rýchlo a ľahko na grile pripravená krkovička spolu s Podravkou na bravčové mäso, grilovanou zeleninou a pivom je ideálnym jedlom pre váš obľúbený piknik.

Suroviny

1 kg krkovičky
1 Podravka na bravčové mäso
200 ml čierneho piva
30 ml oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Krkovičku posypeme Podravkou na bravčové mäso a necháme postať asi 30 minút.
  • 2 Mäso dáme na predhriaty gril a grilujeme na miernom ohni. Za občasného otáčania ho podlievame pivom, až dokým nedostane krásnu hnedú farbu.
  • 3 Krkovičku vyberieme z grilu, nakrájame na kúsky, prelejeme olivovým olejom a necháme zakryté, dokým ho nebudeme podávať, aby sa chute prepojili.

Tip

Na gril pod mäso môžete dať 1 až 2 vetvičky rozmarínu, čo dodá mäsu ešte bohatšiu chuť. Taktiež je veľmi dôležité, aby ste mäso poriadne odblanili, aby po ugrilovaní nezostalo tvrdé.

Porcia

Podávame s grilovanou zeleninou podľa sezóny alebo podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi