Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Grilovaná krkovička

Pizza v zemiakoch
Chilli con carne
Rezne s chutnou omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kura na pive
Morčací hamburger
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kačica na pomarančoch
Lasagne z panvice
Kuracie prsia pečené v rúre
Kura na sladko
Netradičný hamburger
Rybárov guláš
Hŕstková polievka s paradajkami
Rýchle lasagne
Sladká bravčová panenka
Morčacie rolky s ryžou
Voňavé pečené zemiaky
Medailónky s hnedou ryžou
Medové teľacie kotlety
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Morčacie prsia s jablkami
Jaipur kari
Jahňacie so šalviovým medom
Zeleninové chipsy
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilovaný hamburger
Fish&Chips v tortille
Mäsové guľky s omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Klasický burger
Hovädzí steak so zeleninou
Pivný guláš
Zemiakové placky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Špagety s cuketou
Pikantné bravčové závitky
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s kuskusom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kura na pivovej fľaši
Nové zemiaky s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Polievka z bôbu
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kurací paprikáš
Grilované rebierka
Teľacie kotlety so zeleninou
Kotlovina
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Párky v slanine
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Carbonara so špenátom
Hubový guľáš
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Viac receptov pre túto náladu

Rýchlo a ľahko na grile pripravená krkovička spolu s Podravkou na bravčové mäso, grilovanou zeleninou a pivom je ideálnym jedlom pre váš obľúbený piknik.

Suroviny

1 kg krkovičky
1 Podravka na bravčové mäso
200 ml čierneho piva
30 ml oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Krkovičku posypeme Podravkou na bravčové mäso a necháme postať asi 30 minút.
  • 2 Mäso dáme na predhriaty gril a grilujeme na miernom ohni. Za občasného otáčania ho podlievame pivom, až dokým nedostane krásnu hnedú farbu.
  • 3 Krkovičku vyberieme z grilu, nakrájame na kúsky, prelejeme olivovým olejom a necháme zakryté, dokým ho nebudeme podávať, aby sa chute prepojili.

Tip

Na gril pod mäso môžete dať 1 až 2 vetvičky rozmarínu, čo dodá mäsu ešte bohatšiu chuť. Taktiež je veľmi dôležité, aby ste mäso poriadne odblanili, aby po ugrilovaní nezostalo tvrdé.

Porcia

Podávame s grilovanou zeleninou podľa sezóny alebo podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi