Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Špagety zo Stredomoria
Zeleninové rizoto so slaninou
Pečený losos v medovej omáčke
Biela ryba s kuskusom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tuniak so zeleninou
Stredomorská frittata
Losos s cuketovou krustou
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Letné zeleninové ragú
Tekvicová polievka s jablkom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Gyros šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniakový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát z grilovanej zeleniny
Oranžové rizoto
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Stredomorský šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paella s kuracím mäsom
Caponata a lá Podravka
Teplý zeleninový šalát
Ružičková polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajková polievka
Tabouleh
Kuracie fajitas
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Cuketové jednohubky
Špargľová polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Ražniči z lososa
Paradajková polievka s bazalkou
Mediteránska rapsódia
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Jaipur kari
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Opekaná zelenina
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové špízy
Krevety na zeleninovom lôžku
Biela treska
Šošovicová krémová polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Sójový šalát s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi