Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Grilované tofu

Šalát s pikantným steakom
Krevety na zeleninovom lôžku
Sladko-kyslé grilované ražniči
Fish&Chips v tortille
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované kuracie prsia
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zapečené špagety s tuniakom
Plnené kuracie stehná
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Teľacia roláda
Tuniak so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety zo Stredomoria
Pikantná rybacia zmes
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Ražniči z lososa
Pochúťka s Ajvarom
Kuracie závitky s prekvapením
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Mäsová roláda a lá pahreba
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Opekaná zelenina
Jemný hubový guláš
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Stredomorská hríbová polievka
Voňavé pečené
Polievka z fazuľových strukov
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Vianočná roláda
Biela ryba s fazuľou
Šťavnaté mäkké zemiaky
Kuracie rizoto
Makrelová nátierka
Zeleninové špízy
Jahňacie so šalviovým medom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Plnená pečená cibuľa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Okúzľujúce letné kurča
Hrachová polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Talianske kuracie rizoto
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tournedos s maslovou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi