Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Ražniči z lososa
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Caponata a lá Podravka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Gyros šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové rizoto so slaninou
Špargľová polievka
Stredomorská frittata
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Tabouleh
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie fajitas
Rizoto na španielsky spôsob
Paella s kuracím mäsom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Jaipur kari
Krevety na zeleninovom lôžku
Biela treska
Treska s vajíčkovým šalátom
Opekaná zelenina
Ružičková polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Paradajková polievka
Tuniak so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Stredomorský šalát
Zeleninové špízy
Pečený losos v medovej omáčke
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Losos s cuketovou krustou
Oranžové rizoto
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cuketové jednohubky
Biela ryba s kuskusom
Teplý zeleninový šalát
Špagety zo Stredomoria
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Sójový šalát s tuniakom
Letné zeleninové ragú
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniakový šalát
Treska so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šošovicová krémová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi