Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Grilované tofu

Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Ochutená ryža
Cestovinový šalát so surimi
Farebný jarný šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Opekaná zelenina
Hríbová mrvenička
Ryžové guľôčky
Kuracie prsia pečené v rúre
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Polievka z fazuľových strukov
Rizoto na španielsky spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Caponata a lá Podravka
Grilované paradajky
Tuniakový šalát
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ružičková polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajková polievka
Lahodné pečené zemiaky
Ražniči z lososa
Teplý zeleninový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Sójový šalát s tuniakom
Mrkvová polievka
Šošovicová krémová polievka
Pochúťka s Ajvarom
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Losos s cuketovou krustou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Tabouleh
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Letné zeleninové ragú
Ravioly so šalviou
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniak so zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové špízy
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Vyprážaný syr
Gyros šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Paradajková polievka s bazalkou
Špagety zo Stredomoria
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi