Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Grilovaný hamburger

Rolky z roštenky so zeleninou
Kotlovina
Medailónky s hnedou ryžou
Klasický burger
Fish&Chips v tortille
Kurča na bielom víne
Jahňacie so šalviovým medom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Netradičný hamburger
Papriky plnené rizotom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Medové teľacie kotlety
Kuracie prsia pečené v rúre
Plnené kuracie stehná
Chilli con carne
Polievka z bôbu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Carbonara so špenátom
Párky v slanine
Kura na sladko
Kura na pive
Jaipur kari
Špagety s cuketou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morčacie rolky s ryžou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Hŕstková polievka s paradajkami
Kurací paprikáš
Pivný guláš
Hubový guľáš
Zemiakové placky
Rýchle lasagne
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Grilované rebierka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Sladká bravčová panenka
Grilovaná krkovička
Zeleninové chipsy
Voňavé pečené zemiaky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lasagne z panvice
Pochúťka s Ajvarom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Morčací hamburger
Kura na pivovej fľaši
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kačica na pomarančoch
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi