Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Grilovaný hamburger

Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie prsia pečené v rúre
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Papriky plnené rizotom
Rolky z roštenky so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Fish&Chips v tortille
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kura na sladko
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kura na pive
Voňavé pečené zemiaky
Rezne s chutnou omáčkou
Rýchle lasagne
Polievka z bôbu
Kurča na bielom víne
Morčacie prsia s jablkami
Carbonara so špenátom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilované rebierka
Kačica na pomarančoch
Klasický burger
Kura na pivovej fľaši
Medové teľacie kotlety
Pivný guláš
Netradičný hamburger
Hŕstková polievka s paradajkami
Kurací paprikáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pochúťka s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaná krkovička
Medailónky s hnedou ryžou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Hovädzí steak so zeleninou
Morčací hamburger
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lasagne z panvice
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Morčacie rolky s ryžou
Zemiakové placky
Sladká bravčová panenka
Hubový guľáš
Zeleninové chipsy
Mäsové guľky s omáčkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Špagety s cuketou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rybárov guláš
Párky v slanine
Chilli con carne
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jaipur kari
Kotlovina
Pikantné bravčové závitky
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi