Ponuka Vyhľadať

Teplý guláš z cíceru a manglodu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

Suroviny

3 polievkové lyžice olivového oleja
1 malá cibuľa (60 g)
480 g uvareného Lagris cíceru
100 g mangoldu
1 bal. Podravka krájaných paradajok (390 g)
1 čajová lyžička cukru
mleté čierne korenie
½ čili papričky
1 polievková lyžica Podravky ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 Cibuľu osmažíme na olivovom oleji, pridáme najemno nasekaný cesnak a krájané paradajky. Ochutíme jednou lyžicou Podravky, cukrom, nasekanou čili papričkou a necháme variť asi 5-10 minút. Pridáme uvarený cícer a zalejeme 700 ml vody.
  • 2 Keď guláš zovrie, pridáme nasekaný mangold a varíme ešte ďalších 5-10 minút.
  • 3 Osolíme, okoreníme a podávame teplé s hriankou.

Malé tajomstvá

Tento istý recept môžete použiť aj na prípravu fazuľového gulášu.

Zdieľať s priateľmi