Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Hŕstková polievka s paradajkami

Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pochúťka s Ajvarom
Polievka z bôbu
Zeleninové chipsy
Bravčové kotlety s kuskusom
Hovädzí steak so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Lasagne z panvice
Morčacie prsia s jablkami
Plnené kuracie stehná
Hubový guľáš
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Zemiakové placky
Carbonara so špenátom
Kotlovina
Grilované rebierka
Kačica na pomarančoch
Pikantné bravčové závitky
Jahňacie so šalviovým medom
Teľacie kotlety so zeleninou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Netradičný hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Medové teľacie kotlety
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura na sladko
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Grilovaný hamburger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rezne s chutnou omáčkou
Pivný guláš
Grilovaná krkovička
Kurací paprikáš
Kura na pive
Papriky plnené rizotom
Morčací hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Špagety s cuketou
Jaipur kari
Voňavé pečené zemiaky
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Chilli con carne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Mäsové guľky s omáčkou
Kurča na bielom víne
Klasický burger
Rolky z roštenky so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Morčacie rolky s ryžou
Párky v slanine
Rýchle lasagne
Viac receptov pre túto náladu

Strukoviny sú zdravá a obľúbená alternatíva mäsa. V kombinácii s paradajkami a bylinkami vytvoria veľmi chutnú a výdatnú polievku.

Suroviny

200 g hrśtkovej zmesi tradičnej Lagris
50 ml olivového oleja
100 g cibule
100 g mrkvy
80 g zeleru
3 strúčiky cesnaku
700 ml zeleninového vývaru
200 g krájaných paradajok Podravka
100 g sterilizovanej sladkej kukurice
ochucovadlo Podravka Natur
menšia hrsť listov šalvie
menšia hrsť petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

4 osoby55 min

  • 1 Hŕstkovú zmes namočíme cez noc do vody. Na druhý deň ju uvaríme takmer do mäkka a scedíme.
  • 2 V hrnci na oleji orestujeme cibuľu spoločne s nakrájanou koreňovou zeleninou a cesnakom. Takto pripravený základ zalejeme zeleninovým vývarom. Pozvoľna varíme takmer do mäkka.
  • 3 Nakoniec pridáme uvarenú hŕstkovú zmes, paradajky a kukuricu. Polievku dochutíme korením Podravka Natur a nasekanými bylinkami.
  • 4 Polievku ešte 10 minút povaríme a môžeme podávať.

Zdieľať s priateľmi