Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Hubový guľáš

Kura na pivovej fľaši
Medové teľacie kotlety
Špagety s cuketou
Klasický burger
Kura na sladko
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Párky v slanine
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kura na pive
Papriky plnené rizotom
Pochúťka s Ajvarom
Rýchle lasagne
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kotlovina
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Pikantné bravčové závitky
Kačica na pomarančoch
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Hŕstková polievka s paradajkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Pizza v zemiakoch
Teľacie kotlety so zeleninou
Netradičný hamburger
Grilované rebierka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Morčacie rolky s ryžou
Jahňacie so šalviovým medom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kurča na bielom víne
Rolky z roštenky so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kurací paprikáš
Chilli con carne
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Medailónky s hnedou ryžou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hovädzí steak so zeleninou
Zeleninové chipsy
Lasagne z panvice
Rezne s chutnou omáčkou
Carbonara so špenátom
Jaipur kari
Polievka z bôbu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Zemiakové placky
Plnené kuracie stehná
Pivný guláš
Morčací hamburger
Morčacie prsia s jablkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Fish&Chips v tortille
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaná krkovička
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Viac receptov pre túto náladu

Guľáš z hríbov doplnený o slaninu a pasírované paradajky vám poskytne pastvu nie len pre oči ale aj pre vaše chuťové poháriky.

Suroviny

2 - 3 lyžice oleja
1 cibuľa
50 g slaniny
1 zeler
1 mrkva
600 g húb (šampiňóny, hliva, dubáky)
750 g zemiakov
2 kocky hovädzieho bujónu Podravka
100 ml pasírovaných paradajok Podravka
2 lyžičky múky
2 strúčiky cesnaku
1 chilli paprička
petržlenová vňať
bobkový list
soľ

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 35 min

  • 1 Na oleji krátko opečieme na jemno nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky nakrájanú slaninu, mrkvu a zeler nakrájanú na kocky.
  • 2 Pridáme očistené huby, zemiaky nakrájané na kocky a bobkový list.
  • 3 Osolíme, premiešame, zalejeme horúcou vodou tak, aby boli všetky ingrediencie v hrnci zakryté. Pridáme Podravka bujón a varíme na miernom ohni cca 15 - 20 minút.
  • 4 Pridáme Podravka pasírované paradajky, múku, pretlačený cesnak, nakrájanú chilli papričku a varíme ešte 5 minút.
  • 5 Podľa potreby osolíme, pridáme ešte trochu vody a prevaríme.

Tip

Toto jedlo môžete pripraviť z jedného alebo z viacerých druhov hríbov. Takisto môžete použiť sušené hríby, ktoré ste predtým namočili do vody.

Porcia

Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s opečeným krajcom chleba.

Zdieľať s priateľmi