Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Klasický burger

Morčacie prsia s jablkami
Pizza v zemiakoch
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Grilovaný hamburger
Špagety s cuketou
Pochúťka s Ajvarom
Nové zemiaky s Ajvarom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rezne s chutnou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Jaipur kari
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Hŕstková polievka s paradajkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované rebierka
Rýchle lasagne
Pikantné bravčové závitky
Medové teľacie kotlety
Kura na pivovej fľaši
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčací hamburger
Zemiakové placky
Zeleninové chipsy
Kura na pive
Kotlovina
Pivný guláš
Polievka z bôbu
Kura na sladko
Papriky plnené rizotom
Hubový guľáš
Netradičný hamburger
Voňavé pečené zemiaky
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Hovädzí steak so zeleninou
Plnené kuracie stehná
Fish&Chips v tortille
Kačica na pomarančoch
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčové kotlety s kuskusom
Párky v slanine
Sladká bravčová panenka
Lasagne z panvice
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kurací paprikáš
Jahňacie so šalviovým medom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chilli con carne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná krkovička
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Carbonara so špenátom
Medailónky s hnedou ryžou
Kurča na bielom víne
Viac receptov pre túto náladu

Pripravujete grilovačku pre svojich kamarátov a chcete im ugrilovať niečo iné ako len špekačky a klobásy? Vyskúšajte urobiť tento hamburger a uvidíte, že vaši hostia budú nadšení!

Suroviny

4 žemle na hamburger
400 g mletého hovädzieho mäsa
2 lyžičky Podravka ochucovadla natur
3 lyžice pikantného Ajvaru Podravka
3 lyžice jemného Ajvaru Podravka
2 lyžice majonézy
2 paradajky
1 cibuľa
4 listy zeleného šalátu

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zmiešame mleté hovädzie mäso s Podravka ochucovadlom natur a Podravka Ajvarom pikant. Zo zmesi vytvarujeme 4 hrubšie placky, poukladáme ich na tácku, obalíme potravinovou fóliou a zaťažíme. Dáme odležať do chladničky na približne 30 minút, aby sa chute poriadne prepojili.
  • 2 Medzitým zmiešame jemný Ajvar Podravka s majonézou. Žemle na hamburger prekrojíme na polovicu, spodnú časť potrieme zmesou vytvorenou z Ajvaru a majonézy a na to položíme list šalátu.
  • 3 Paradajky nakrájame na tenké plátky a cibuľu na krúžky.
  • 4 Pripravené a odležané placky ugrilujeme na horúcom grile z každej strany.

Porcia

Hotové placky položíme na šalátový list, pridáme plátok paradajky a krúžok cibule. Na vrch môžeme podľa chuti dať ešte lyžicu Ajvaru Podravka. Prikryjeme vrchnou časťou žemle a podávame.

Zdieľať s priateľmi