Ponuka Vyhľadať

Polievku pokvapkajte tekvicovým olejom a posypte semiačkami a môžete podávať ako krémové osvieženie .

Suroviny

500 ml vody
200 g tekvice
200 g póru
100 g koreňového zeleru
2 lyžice zelerových listov
1 kocka Podravka Natur hovädzieho bujónu
2 lyžice tekvicového oleja
1 lyžica tekvicových semiačok

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s pohánkou a zeleninou

PODRAVKA NATUR polievka s pohánkou a zeleninou

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Do vriacej vody dáme očistenú a nakrájanú tekvicu, pór a zeler. Pridáme 1 kocku Natur bujónu a varíme približne 10 minút.
  • 2 Zložíme z ohňa a všetko spolu dohladka mixérom rozmixujeme.

Tip

Pór môžete zameniť za cibuľu.

Porcia

pripravenú polievku podávame pokvapkanú tekvicovým olejom a posypanú tekvicovými semiačkami.

Zdieľať s priateľmi