Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

Dokonalá zelenina pečená v rúre
Oranžové rizoto
Jaipur kari
Bohatá jesenná polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela treska
Paradajková polievka
Opekaná zelenina
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela ryba s kuskusom
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tabouleh
Zeleninové špízy
Treska so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Okúzľujúce letné kurča
Teplý zeleninový šalát
Špargľová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Strukovinový šalát so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Tuniakový šalát
Mediteránska rapsódia
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacina s citrónom a oreganom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajková polievka s bazalkou
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Špagety zo Stredomoria
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Tuniak so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Ružičková polievka
Kuracie fajitas
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Stredomorská frittata
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Gyros šalát
Stredomorský šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rizoto na španielsky spôsob
Losos s cuketovou krustou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Grilované tofu
Letné zeleninové ragú
Šošovicová krémová polievka
Paella s kuracím mäsom
Paradajkové košíčky so pšenom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto so slaninou
Cuketové jednohubky
Viac receptov pre túto náladu

Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
200 g mrazeného hrášku
3 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 ml pasírovaných paradajok Podravka
100 ml bieleho vína
1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
gnocchi
soľ
mleté čierne korenie
1 polievková lyžica Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 V panvici na rozohriatom oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie mäso.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a mrazený hrášok, krátko spolu osmažíme a pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 3 Ochutíme jednou lyžicou Podravka ochucovadla, prilejeme víno a na miernom plameni necháme variť po dobu 5-10 minút.
  • 4 Pred podávaním podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip

Ak uprednostňujete hustejšie omáčky, môžete počas varenia do omáčky primiešať jednu čajovú lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

Porcia

Podávame spolu s uvarenými gnocchi, posypané hoblinami nastrúhaného parmezánu.

Zdieľať s priateľmi