Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Kuracie mäso v aromatickej omáčke

Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Špagety s cuketou
Pivný guláš
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilovaný hamburger
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Netradičný hamburger
Morčací hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Kura na sladko
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Sladká bravčová panenka
Grilovaná krkovička
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Chilli con carne
Polievka z bôbu
Morčacie rolky s ryžou
Mäsové guľky s omáčkou
Párky v slanine
Hŕstková polievka s paradajkami
Zeleninové chipsy
Voňavé pečené zemiaky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Hubový guľáš
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované rebierka
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Papriky plnené rizotom
Carbonara so špenátom
Medové teľacie kotlety
Medailónky s hnedou ryžou
Pikantné bravčové závitky
Kačica na pomarančoch
Kura na pive
Rolky z roštenky so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Lasagne z panvice
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kotlovina
Morčacie prsia s jablkami
Plnené kuracie stehná
Kurací paprikáš
Fish&Chips v tortille
Zemiakové placky
Hovädzí steak so zeleninou
Rýchle lasagne
Klasický burger
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Nové zemiaky s Ajvarom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Jaipur kari
Teľacie kotlety so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jahňacie so šalviovým medom
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si kura trošku iným aromatickým spôsobom a ozvláštnite si všedné jedlo.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 lyžice masla
100 g cibule
1 kg kuracieho mäsa (krídla, stehná, prsia,...)
25 g Podravky Natur na zlaté kurča
100 g zelenej čerstvej papriky
100 g čerstvých paradajok
1 lyžička sladkej mletej papriky
100 ml sladkej smotany
1 lyžička hladkej múky

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby50 min

  • 1 Na dobre rozohriatu panvicu dáme aj olej a maslo a dozlatista na tom opražíme najemno nakrájanú cibuľu.
  • 2 Kuracie mäso posypeme Podravkou Natur a opečieme na cibuľke z oboch strán.
  • 3 Pridáme papriku nakrájanú na rezance a paradajky nakrájané na kocky.
  • 4 Posypeme mletou paprikou a prikryté dusíme na miernom ohni. Občasne miešame a podlievame vodou, dokým nie je mäso mäkké.
  • 5 Nakoniec primiešame sladkú smotanu zmiešanú s múkou a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete pripraviť tento druh jedla je dobré odstrániť kožu.

Porcia

Podávame s obľúbenou prílohou (cestoviny, gnocchi,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi