Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Lahodné pečené zemiaky

Cestoviny na stredomorský spôsob
Caponata a lá Podravka
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka
Tuniakový šalát
Šošovicová krémová polievka
Vyprážaný syr
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z fazuľových strukov
Polievka z rukoly a kreviet
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované paradajky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ravioly so šalviou
Farebný jarný šalát
Hríbová mrvenička
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Ryžové guľôčky
Mrkvová polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Gyros šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Ružičková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Teplý zeleninový šalát
Ražniči z lososa
Mäsové guľky s omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tuniak so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ochutená ryža
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety zo Stredomoria
Losos s cuketovou krustou
Opekaná zelenina
Pochúťka s Ajvarom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Grilované tofu
Tabouleh
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Biela ryba s kuskusom
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové špízy
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi