Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Lasagne z panvice

Sladká bravčová panenka
Medové teľacie kotlety
Jaipur kari
Pochúťka s Ajvarom
Morčacie rolky s ryžou
Zeleninové chipsy
Morčacie prsia s jablkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pivný guláš
Teľacie kotlety so zeleninou
Kačica na pomarančoch
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Párky v slanine
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Klasický burger
Netradičný hamburger
Hubový guľáš
Plnené kuracie stehná
Špagety s cuketou
Rezne s chutnou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kura na pivovej fľaši
Polievka z bôbu
Hŕstková polievka s paradajkami
Jahňacie so šalviovým medom
Kuracie prsia pečené v rúre
Kotlovina
Kurča na bielom víne
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Chilli con carne
Bravčové kotlety s kuskusom
Morčací hamburger
Medailónky s hnedou ryžou
Mäsové guľky s omáčkou
Papriky plnené rizotom
Grilovaná krkovička
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kura na pive
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Carbonara so špenátom
Rýchle lasagne
Grilovaný hamburger
Pizza v zemiakoch
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kura na sladko
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Fish&Chips v tortille
Hovädzí steak so zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilované rebierka
Zemiakové placky
Voňavé pečené zemiaky
Kurací paprikáš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Viac receptov pre túto náladu

Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
200 g cibule
500 g mletého mäsa
2 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
3 strúčiky cesnaku
100 ml vody
1 konzerva lúpaných paradajok celých Podravka (400 g)
1 lyžička oregana
250 g mozzarelly
60 g parmezánu
6 plátkov cestovín lasagne
1/2 lyžičky čierneho mletého korenia
1/4 lyžičky muškátového oriešku

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme ochucovadlom Natur a pražíme dokým mäso nezhnedne.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.
  • 3 Cestoviny nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.

Tip

Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.

Porcia

Podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi