Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Losos s cuketovou krustou

Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajková polievka s bazalkou
Ružičková polievka
Tuniakový šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové špízy
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniak so zeleninou
Stredomorský šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Caponata a lá Podravka
Šošovicová krémová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sójový šalát s tuniakom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cuketové jednohubky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paella s kuracím mäsom
Gyros šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela treska
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z lososa
Stredomorská frittata
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Jaipur kari
Okúzľujúce letné kurča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Grilované tofu
Zeleninové rizoto so slaninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka
Biela ryba s kuskusom
Oranžové rizoto
Teplý zeleninový šalát
Krevety na zeleninovom lôžku
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Bohatá jesenná polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Mediteránska rapsódia
Tabouleh
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špargľová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi