Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Mediteránska rapsódia

Šalát z grilovanej zeleniny
Biela ryba s kuskusom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Treska s vajíčkovým šalátom
Opekaná zelenina
Oranžové rizoto
Tekvicová polievka s jablkom
Stredomorská frittata
Bohatá jesenná polievka
Paradajková polievka
Jaipur kari
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ražniči z lososa
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie fajitas
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tabouleh
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Ružičková polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Letné zeleninové ragú
Losos s cuketovou krustou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paella s kuracím mäsom
Teplý zeleninový šalát
Grilované tofu
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela treska
Paradajkové košíčky so pšenom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové špízy
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Caponata a lá Podravka
Tuniakový šalát
Okúzľujúce letné kurča
Tuniak so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorský šalát
Špargľová polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Sójový šalát s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Cuketové jednohubky
Treska so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Gyros šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Špagety zo Stredomoria
Krevety na zeleninovom lôžku
Pečený losos v medovej omáčke
Viac receptov pre túto náladu

Špagety s paradajkovo-tuniakovou omáčkou posypané nastúhaným ovčím syrom ozdobte lístkami bazalky a vychutnávajte si stredomorskú chuť.

Suroviny

350 g špagiet Podravka
500 g pasírovaných paradajok Podravka
2 konzervy tuniaka v rastlinnom oleji EVA
100 ml bieleho vína
50 ml olivového oleja
60 g cibule
50 g čiernych olív
1 lyžička cukru
1 lyžička ochucovadla Stredomorie Podravka
1 lyžica kapár
ovčí syr alebo parmezán
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 V panvici zohrejeme olivový olej a opražíme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 2 Keď sa paradajky zvaria, pridáme cukor a ochucovadlo Stredomorie Podravka. Zalejeme vínom a necháme variť na miernom ohni.
  • 3 Pridáme zcedené tuniaky, olivy a kapary a podľa potreby dochutíme soľou a korením.
  • 4 Špagety uvaríme v mierne osolenej vode a zcedíme.

Tip

Jedlo môžete pripraviť aj tak, že špagety uvaríte, potom ich zcedíte, pridáte k omáčke a krátko povaríte.

Porcia

Špagety zalejte pripravenou omáčkou, posypte nastrúhaným ovčím syrom, ozdobte lístkami bazalky a podávajte.

Zdieľať s priateľmi