Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Morčací hamburger

Netradičný hamburger
Voňavé pečené zemiaky
Hubový guľáš
Kura na pivovej fľaši
Teľacie kotlety so zeleninou
Rybárov guláš
Grilované rebierka
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kotlovina
Hŕstková polievka s paradajkami
Kurča na bielom víne
Hovädzí steak so zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Zeleninové chipsy
Papriky plnené rizotom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zemiakové placky
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Fish&Chips v tortille
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety s cuketou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Polievka z bôbu
Kuracie prsia pečené v rúre
Chilli con carne
Pochúťka s Ajvarom
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura na sladko
Morčacie rolky s ryžou
Lasagne z panvice
Carbonara so špenátom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Kura na pive
Klasický burger
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Párky v slanine
Mäsové guľky s omáčkou
Grilovaná krkovička
Rýchle lasagne
Rezne s chutnou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Medailónky s hnedou ryžou
Pizza v zemiakoch
Kačica na pomarančoch
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pivný guláš
Jaipur kari
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Jahňacie so šalviovým medom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Medové teľacie kotlety
Kurací paprikáš
Morčacie prsia s jablkami
Sladká bravčová panenka
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Chuť tohto neobvykle chutného hamburgeru plného farebných prísad a vynikajúceho Ajvaru Podravka je neprekonateľná.

Suroviny

500 g mletého morčacieho mäsa
100 g rukoly
2 lyžičky ochucovadla Podravka
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
4 pečivá na hamburger
1 vajce
2 červené cibule
1 zelená paprika
1 červená paprika
1 Ajvar jemný Podravka
štipka sušenej bazalky
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Mäso zmiešame s ochucovadlom Podravka, petržlenovou vňaťou, vajcom, soľou, korením a štipkou bazalky, dobre premiešame a necháme postáť.
  • 2 Medzitým si nakrájame cibuľu, ale aj červenú a zelenú papriku na kolieska a rukolu natrháme na stredne veľké kúsky.
  • 3 Mäso rozdelíme na malé časti, vytvarujeme do okrúhleho tvaru (veľkosť a hrúbka podľa chuti) a opečieme ho na zahriatom grile alebo grilovacej panvici.
  • 4 Pečivo na hamburger prerežeme na polovicu a na spodnú časť natrieme ajvar Podravka, potom položíme kolieska cibule a mäso. Na mäso poukladáme kolieska červenej a zelenej papriky a nakoniec rukolu.
  • 5 Vrchnú časť takisto natrieme ajvarom Podravka, prikryjeme a podávame.

Zdieľať s priateľmi