Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Morčacie prsia s jablkami

Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Grilovaný hamburger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované rebierka
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Carbonara so špenátom
Jaipur kari
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Pivný guláš
Morčacie rolky s ryžou
Medové teľacie kotlety
Kotlovina
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Hubový guľáš
Kačica na pomarančoch
Pochúťka s Ajvarom
Kura na pive
Lasagne z panvice
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Špagety s cuketou
Polievka z bôbu
Fish&Chips v tortille
Zeleninové chipsy
Grilovaná krkovička
Kura na pivovej fľaši
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Voňavé pečené zemiaky
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kurča na bielom víne
Morčací hamburger
Rýchle lasagne
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kurací paprikáš
Teľacie kotlety so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Rezne s chutnou omáčkou
Rybárov guláš
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Papriky plnené rizotom
Kura na sladko
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Netradičný hamburger
Párky v slanine
Zemiakové placky
Hovädzí steak so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Klasický burger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Chilli con carne
Jahňacie so šalviovým medom
Hŕstková polievka s paradajkami
Pizza v zemiakoch
Mäsové guľky s omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Jablká, jablková šťava a jablčný ocot dodajú pečenému mäsu osobitú chuť, ktorú budete chcieť ochutnať znovu.

Suroviny

cca 1,5 kg morčacích pŕs (2 väčšie kusy)
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
1/2 lyžičky sušeného rozmarínu
3 lyžice olivového oleja
2 cibule
2 jablká
125 ml jablkovej šťavy
2 lyžice jablčného octu
1 - 2 lyžičky kremžskej horčice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby120 min

  • 1 Morčacie mäso posypeme Podravka ochucovadlom, čiernym korením a rozmarínom. Dáme ho do pekáča a okolo neho poukladáme očistenú a na štvrtiny nakrájanú cibuľu a takisto aj jablká.
  • 2 V miske zmiešame jablkovú šťavu, jablčný ocot a horčicu, poriadne premiešame a vylejeme na mäso. Pekáč prikryjeme fóliou a pečemie v predhriatej rúre na 180 °C približne 1 hodinu.
  • 3 Mäso odkryjeme, polejeme šťavou a vrátime do rúry ešte na 20 min, aby sa zapieklo.

Porcia

Mäso necháme trošku vychladnúť, nakrájame na kúsky a podávame s prílohou podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi