Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Špargľová polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Teplý zeleninový šalát
Stredomorská frittata
Krevety na zeleninovom lôžku
Treska so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Stredomorský šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šošovicová krémová polievka
Jaipur kari
Grilované tofu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Ružičková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Opekaná zelenina
Tuniak so zeleninou
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paella s kuracím mäsom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tuniakový šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Sójový šalát s tuniakom
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Tabouleh
Kuracie fajitas
Zeleninové špízy
Pečený losos v medovej omáčke
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Mediteránska rapsódia
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z lososa
Oranžové rizoto
Treska s vajíčkovým šalátom
Rizoto na španielsky spôsob
Biela ryba s kuskusom
Paradajkové košíčky so pšenom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela treska
Tekvicová polievka s jablkom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Letné zeleninové ragú
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto so slaninou
Bohatá jesenná polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi