Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Morčacina s citrónom a oreganom

Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Ovocný šalát s kuracinou
Rolky z roštenky so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kura na sladko
Grilované kuracie prsia
Nové zemiaky s Ajvarom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Okúzľujúce letné kurča
Teľacia roláda
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Caponata a lá Podravka
Penne so špargľovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Kuracie fajitas
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rýchle lasagne
Ryžové guľôčky
Zeleninové špízy
Teplý zeleninový šalát
Opekaná zelenina
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pečený losos v medovej omáčke
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Chrumkavé pečené zemiaky
Šalát s krevetami
Paradajková polievka s bazalkou
Kačica na pomarančoch
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčacie rolky s ryžou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Jaipur kari
Ražniči z mletého mäsa
Plnené kuracie stehná
Kuracie prsia pečené v rúre
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Slepačia polievka s knedličkami
Sendviče z vajíčok a s lososom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Šošovicová krémová polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Polievka s mäsovými guličkami
Morčacie prsia s jablkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi