Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Netradičný hamburger

Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Grilovaný hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chilli con carne
Grilovaná krkovička
Hovädzí steak so zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Párky v slanine
Kura na pive
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zemiakové placky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z bôbu
Kuracie prsia pečené v rúre
Hubový guľáš
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pivný guláš
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčové kotlety s kuskusom
Medové teľacie kotlety
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Grilované rebierka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Pizza v zemiakoch
Pikantné bravčové závitky
Carbonara so špenátom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Jahňacie so šalviovým medom
Morčací hamburger
Kotlovina
Fish&Chips v tortille
Hŕstková polievka s paradajkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Morčacie prsia s jablkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kurací paprikáš
Rolky z roštenky so zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kurča na bielom víne
Sladká bravčová panenka
Kura na sladko
Morčacie rolky s ryžou
Kačica na pomarančoch
Kura na pivovej fľaši
Špagety s cuketou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Lasagne z panvice
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rezne s chutnou omáčkou
Zeleninové chipsy
Klasický burger
Jaipur kari
Plnené kuracie stehná
Rýchle lasagne
Viac receptov pre túto náladu

Hamburger, kde sa skrýva všetko to, na čo máte chuť.

Suroviny

500 g mletého hovädzieho mäsa
120 g panko strúhanky alebo obyčajnej strúhanky
1 vajce
2 lyžice Podravka kečupu jemného
1/2 lyžice Podravka ochucovadla
soľ
čierne korenie mleté
1/2 lyžičky mletej červenej papriky sladkej
4 hrubé plátky slaniny
1 cibuľa
1-2 paradajky
4 vajcia
200 g nastrúhaného syra
4 žemle

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mleté mäso zmiešame so strúhankou, vajcom, Podravka kečupom, Podravka ochucovadlom, soľou, korením a paprikou. Všetko poriadne premiešame, aby sa chute prepojili a aby sme dostali kompaktnú zmes.
  • 2 Zmes rozdelíme na 4 časti a vytvoríme z nich guličky. Guličky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  • 3 Vrch každej guličky zatlačíme pohárom alebo plechovkou tak, aby nám v strede vznikla priehlbina.
  • 4 Každú guličku pevne obmotáme slaninou a upevníme kuchynskou niťou.
  • 5 Cibuľu a paradajky nakrájame na kocky, ktoré dáme do priehlbiny vytvorenej v mäse. Na vrch mäsa rozbijeme vajce a posypeme nastrúhaným syrom.
  • 6 Pečieme približne 30 minút v predhriatej rúre na 180 °C.
  • 7 Žemľu prerežeme a do stredu vložíme hotové mäso.

Tip

Použite širšiu, hrubšiu a prerastanú slaninu.

Porcia

Podávame s pečenými zemiakmi a šalátom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi