Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Nové zemiaky s Ajvarom

Kura na pive
Kurací paprikáš
Špagety s cuketou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kotlovina
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rýchle lasagne
Teľacie kotlety so zeleninou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Fish&Chips v tortille
Hubový guľáš
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Sladká bravčová panenka
Pizza v zemiakoch
Jaipur kari
Bravčové kotlety s kuskusom
Pivný guláš
Grilovaný hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Párky v slanine
Kačica na pomarančoch
Kurča na bielom víne
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Voňavé pečené zemiaky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Mäsové guľky s omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Pikantné bravčové závitky
Zemiakové placky
Jahňacie so šalviovým medom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rezne s chutnou omáčkou
Plnené kuracie stehná
Hŕstková polievka s paradajkami
Chilli con carne
Medailónky s hnedou ryžou
Netradičný hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Carbonara so špenátom
Morčacie rolky s ryžou
Polievka z bôbu
Lasagne z panvice
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Klasický burger
Grilovaná krkovička
Kura na sladko
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Morčacie prsia s jablkami
Zeleninové chipsy
Morčací hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované rebierka
Medové teľacie kotlety
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi