Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Opekaná zelenina

Šťavnaté mäkké zemiaky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Plnená pečená cibuľa
Voňavé pečené
Zapečené špagety s tuniakom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Polievka z fazuľových strukov
Pochúťka s Ajvarom
Kuracie závitky s prekvapením
Krevety na zeleninovom lôžku
Okúzľujúce letné kurča
Sladko-kyslé grilované ražniči
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Teľacia roláda
Makrelová nátierka
Biela ryba s fazuľou
Lahodné pečené zemiaky
Stredomorská hríbová polievka
Zeleninové špízy
Tuniak so zeleninou
Kuracie rizoto
Mäsová roláda a lá pahreba
Špagety zo Stredomoria
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Jahňacie so šalviovým medom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilované tofu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Šalát s pikantným steakom
Talianske kuracie rizoto
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tournedos s maslovou zeleninou
Jemný hubový guláš
Pikantná rybacia zmes
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Bravčová panenka so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát z grilovanej zeleniny
Rolky z roštenky so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Plnené kuracie stehná
Grilované kuracie prsia
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Vianočná roláda
Hrachová polievka
Ražniči z lososa
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi