Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Opekaná zelenina

Ryžové guľôčky
Paradajková polievka s bazalkou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Jaipur kari
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Caponata a lá Podravka
Grilované kuracie prsia
Šalát s krevetami
Teplý zeleninový šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové špízy
Slepačia polievka s knedličkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kačica na pomarančoch
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na sladko
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka s mäsovými guličkami
Rýchle lasagne
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacie prsia s jablkami
Papriky plnené rizotom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Teľacia roláda
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pikantné bravčové závitky
Chrumkavé pečené zemiaky
Okúzľujúce letné kurča
Rezne s chutnou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Morčacie rolky s ryžou
Zeleninové rizoto so slaninou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Ovocný šalát s kuracinou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Nové zemiaky s Ajvarom
Pečený losos v medovej omáčke
Mäsová roláda a lá pahreba
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Kuracie fajitas
Penne so špargľovou omáčkou
Šošovicová krémová polievka
Plnené kuracie stehná
Ražniči z mletého mäsa
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi