Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Opekaná zelenina

Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajková polievka s bazalkou
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Strukovinový šalát so zeleninou
Jaipur kari
Grilované tofu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Stredomorská frittata
Oranžové rizoto
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové rizoto so slaninou
Šošovicová krémová polievka
Stredomorský šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Gyros šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Bohatá jesenná polievka
Treska so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové špízy
Biela ryba s kuskusom
Letné zeleninové ragú
Teplý zeleninový šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát z grilovanej zeleniny
Tabouleh
Špargľová polievka
Okúzľujúce letné kurča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Treska s vajíčkovým šalátom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Biela treska
Cuketové jednohubky
Paradajková polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tuniakový šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Caponata a lá Podravka
Paella s kuracím mäsom
Mediteránska rapsódia
Ražniči z lososa
Kuracie fajitas
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Tuniak so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Ružičková polievka
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi