Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Opekaná zelenina

Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Krevety na zeleninovom lôžku
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Cuketové jednohubky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Gyros šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Teplý zeleninový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ražniči z lososa
Tabouleh
Šalát z grilovanej zeleniny
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kuracie fajitas
Mediteránska rapsódia
Letné zeleninové ragú
Jaipur kari
Šošovicová krémová polievka
Biela treska
Tuniak so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Stredomorský šalát
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela ryba s kuskusom
Okúzľujúce letné kurča
Tuniakový šalát
Špagety zo Stredomoria
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Špargľová polievka
Oranžové rizoto
Treska s vajíčkovým šalátom
Paella s kuracím mäsom
Strukovinový šalát so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Bohatá jesenná polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované tofu
Ružičková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorská frittata
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi