Ponuka Vyhľadať

Motýle v bruchu

Opekaná zelenina

Šošovicová krémová polievka
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Kura na sladko
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Hovädzí steak so zeleninou
Morčacie prsia s jablkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cviklové krupoto s bielou rybou
Sendviče z vajíčok a s lososom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Jaipur kari
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ryžové guľôčky
Rezne s chutnou omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s krevetami
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Zeleninové rizoto so slaninou
Morčacie rolky s ryžou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Penne so špargľovou omáčkou
Kuracie fajitas
Polievka s mäsovými guličkami
Okúzľujúce letné kurča
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči z mletého mäsa
Rolky z roštenky so zeleninou
Papriky plnené rizotom
Caponata a lá Podravka
Kačica na pomarančoch
Teľacia roláda
Teplý zeleninový šalát
Ovocný šalát s kuracinou
Slepačia polievka s knedličkami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové špízy
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Plnené kuracie stehná
Grilované kuracie prsia
Pečený losos v medovej omáčke
Pikantné bravčové závitky
Rýchle lasagne
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi